Εξ αποστάσεως β΄ ιατρική εκτίμηση από τον Δρ. Λάμπρο Καραγκούνη

ONLINE ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ

Όταν τα συμπτώματα προκαλούν ανησυχία για την υγεία της καρδιάς σας κυρίως όμως όταν οι πρώτες καρδιολογικές εξετάσεις επιβεβαιώσουν καρδιολογικό πρόβλημα, δεν πρέπει να επιδεικνύετε αναβλητικότητα. Ούτε λόγω του φόβου που προκαλεί η πανδημία, ούτε λόγω των αμφιβολιών για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το χειριστείτε.

Η ONLINE ιατρική συμβουλευτική είναι πολύτιμη κυρίως ως δεύτερη ιατρική γνώμη διότι προσφέρει έγκυρη διάγνωση και πρόταση θεραπείας από έμπειρο Επεμβατικό Καρδιολόγο, για καρδιακές παθήσεις που απαιτούν μεγάλη ιατρική εξειδίκευση.

 Η ONLINE ιατρική εξαλείφει το πρόβλημα της απόστασης ιδιαίτερα εάν μένετε σε περιοχή όπου δεν υπάρχει εξειδικευμένος επεμβατικός καρδιολόγος. Μειώνει τον κίνδυνο και το κόστος των μετακινήσεων, είναι φιλική σε άτομα με κινητικά προβλήματα ή σε μετεγχειρητική κατάσταση, είναι η γρήγορη ως διαδικασία. Είναι ανάλογη με την εξέταση στο Ιατρείο.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Ιατρείο και ενημερώνεστε για το κόστος του online ραντεβού. Συμπληρώνετε τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες και τα αρχεία των εξετάσεών σας, αποστέλλοντας αίτημα εξέτασης.

Επικοινωνεί μαζί σας ο Ιατρός (Γραμματεία ή με email) και σας ενημερώνει για την ακριβή ημέρα και ώρα του online ραντεβού. Εάν ο Ιατρός το κρίνει αναγκαίο, σας ζητά επιπλέον εξετάσεις, εφικτές για την διενέργειά τους στην περιοχή που βρίσκεστε. Καταβάλετε το ποσό της επίσκεψης έως 1 ώρα πριν από το ραντεβού. Αλλιώς, ακυρώνεται χωρίς νέα ειδοποίηση.

Ο Ιατρός μελετά τα στοιχεία που στείλατε. Ακολουθεί η προγραμματισμένη online εξέταση. Έχετε στη διάθεσή σας μια έγκυρη, εξειδικευμένη, ασφαλή ιατρική εκτίμηση για το πώς είναι καλύτερο να διαχειριστείτε το πρόβλημά σας με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές.

Εφόσον αποφασίσετε να εμπιστευθείτε το πρόβλημά σας στον Ιατρό κ. Καραγκούνη, τον επισκέπτεστε μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

 Σε περίπτωση ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ περιστατικού, στείλτε όλα τα αρχεία των εξετάσεων που έχετε στη διάθεσή σας στα παρακάτω πεδία και SMS στο κινητό του ιατρού, για ΕΠΕΙΓΟΝ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επεμβατικός Καρδιολόγος - Καραγκούνης